Ikhouvanouddorp
- 2608 -

In Frankrijk kan iedereen een boot huren

De duikstekken dat de zee aanbiedingen zijn wereldberoemd. Authentieke dorpjes en afgelegen vissen verrukken deze reis op het water. In Frankrijk, de eigenaren van een boot leunen af en toe op lease, aangezien het onderhoud is duur.

Huur een boot in plaats van een kamer

Een nieuwe stijl op de kade met het huren van een boot om te slapen 's nachts en een diner in de zee aangeboden. De boot is gekoppeld, kunt u veel van geraffineerde uitjes advertenties op niche online portals te vinden over het huren van boten tussen individuen. Het is inderdaad een praktijk die blijft voor toeristen en de eigenaar. In de Alpes-Maritimes, dus vinden we twintig boten te huur in Saint-Laurent-du-Var, honderd in Antibes of twintig in Golfe-Juan.

Wetgeving schipper

Het is waar dat er boten die geen rijbewijs nodig is. Maar de meeste pleziervaartuigen vereisen een kust certificaat voor een boot van meer dan 6 paarden, een marien cv is nuttig. Daarnaast is het duidelijk in de Franse wetgeving bootverhuur Frankrijk met inbegrip van professionele schipper moet een regelrechte zee- of kustgebieden training in zijn CV te hebben. Voor de persoon die wil om de boot te huren zonder schipper, of een vaargeulen op de rivieren en in het bijzonder op zee, is een vaarbewijs. Dus echt, je gepassioneerd bent, kunt u dit papierwerk hebben een dag voor aanvang en volg de vorming van de boot die u wilt temmen.

Huur een boot vrij

Zeilboten hebben een rijden over 6 pk, maar je kunt rijden zonder rijbewijs. Inderdaad, zeilboten zijn enkele bijzonder pleziervaartuigen. Een boot is een boot die over het algemeen werkt beter als het gebruik maakt van de zeilen en minder als het gebruikt zijn motor, anders is het een motorboot. Uw vakantie aan boord van een groot succes zijn als je uit te wisselen met uw schipper bij aankomst aan boord op de route, de keuze van de stops, het tempo van uw cruise op de punten van belang en wat je wilt doen.

Frankrijk heeft een honderdtal mogelijkheden voor rivier navigatie. De huurboot tussen individuen maakt het mogelijk om te huren door de dag of week een boot veilig.

Blog

  1. 12 Oct. 2022TOP 5 CAMPINGS IN ARGELES SUR MER763
  2. 25 Sept. 2020Besteed tijd aan het ontdekken van de zeilboot21587