Ikhouvanouddorp
- 763 -

TOP 5 CAMPINGS IN ARGELES SUR MER

Kamperen is een unieke activiteit waarmee u de lokale sfeer kunt opsnuiven, ongeacht de gekozen bestemming. In de badplaats Argeles sur mer is deze activiteit erg populair bij families, vriendengroepen en stellen die op zoek zijn naar rust. De Côte Vermeille en zijn weelderige natuur nodigen u uit om te ontspannen en te ontdekken, vandaar de interesse om te verblijven op een 5-sterren camping in Argeles sur mer in een van de vele sites en vakantiedorpen die staanplaatsen aanbieden om uw tent, caravan of camper op te zetten in de buurt van het strand. Breng een kleurrijke vakantie door aan de oevers van de Middellandse Zee, met de volgende etablissementen, die we respectievelijk zullen presenteren.

Le Bois Fleuri, een van de mooiste campings in Argelès sur mer

Voor een voordelige vakantie tegen lagere kosten, is het raadzaam om alleen de staanplaats te huren om uw stacaravan of uw tent te installeren. Hiervoor moet u de juiste camping kiezen die is aangepast aan het type accommodatie dat u wilt gebruiken op uw 5-sterren camping in Argeles sur mer. Het woonpark Bois Fleuri biedt zijn gebruikers schaduwrijke plaatsen verspreid over een prachtig bosrijk park van 15 hectare om te vullen met de natuur tussen de zee en de bergen. Dit etablissement heeft een capaciteit van 225 plaatsen beschikbaar in comfortabele vakantieverblijven en plaatsen met elektrische installatie voor mensen die in een camper of tent verblijven. De vegetatie garandeert de privacy van woonruimtes voor elke kampeerder die het buitencomplex heeft gekozen. Om het hele gezin rond het water te vermaken, heeft het een prachtig watergebied met leuke apparatuur.

Les Galets, een schitterende camping in Argelès

Om nieuwe energie op te doen in de Pyrénées Orientales, huurt u een kampeerplaats bij Les Galets, een 5-sterren camping in Argeles sur mer, en gaat u op ontdekkingstocht door het Catalaanse land. De geneugten van kamperen in een tent beleeft u op deze charmante camping in de regio. Gunstig gelegen op ongeveer twintig minuten van het strand, adem de zeelucht van de Middellandse Zee in op dit luxe viersterrenlandgoed. Op een perceel tussen de 80 en 100m2 spreidt u uw tent uit op het schaduwrijke gras afgebakend door mooie hagen. Deze staanplaatsen liggen vlakbij het waterpark, iets om liefhebbers van water en zon te verbazen. Deze 5-sterren camping in Argeles sur mer biedt kale staanplaatsen waar u uw caravan, tent of camper kunt opzetten zoals het u uitkomt. Het hele terrein van camping Les Galets is bedekt met een gratis wifi-verbinding voor de bewoners. Hetzelfde geldt voor aquatische faciliteiten en activiteiten die exclusief zijn voorbehouden aan gebruikers van de camping.

Le Dauphin, een prachtige camping in Argelès-sur-mer

Breng een luxe vakantie door op de vijfsterrencamping Le Dauphin. Het unieke karakter ervan is bevorderlijk voor de activiteit van traditioneel tentkamperen. Het is de perfecte plek om opnieuw contact te maken met de natuur, in zijn uitzonderlijke omgeving. Het botanische pad van Dauphin leent zich uitstekend voor uw wandelingen onder begeleiding van hun responsieve team. Jong en oud kunnen hun hart ophalen aan buitenactiviteiten, waarbij sport en natuur worden gecombineerd. Op uw 5-sterren camping in Argeles sur mer slaapt u midden in de natuur en ervaart u de charme van het buitenleven. Sommige zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet en wastafel over een oppervlakte van 100m2. Om tijd te besparen bij het opzetten van uw accommodatie, is de lodgetent een tent die midden in de natuur is opgezet met het comfort van een eigen badkamer binnen de omheining van de structuur. Een assortiment dat liefhebbers van avontuur zal bekoren, dankzij de bevoorrechte vrijheid die dit type camping biedt.

Het strand, een van de beste campings in Argelès

Voor een gegarandeerde verandering van omgeving, het strand is zonder twijfel de 5-sterren camping Argeles sur mer met accommodatie zuid Frankrijk geschikt voor uw wensen om er even tussenuit te zijn. Trakteer uzelf op camping La Plage op een rustige, ontspannende vakantie in een van de mooiste badplaatsen van de Languedoc Roussillon aan de Côte Vermeille. Dit driesterrenvakantiedorp ligt op 200 meter van het strand, vandaar de maritieme sfeer die er heerst. Voor accommodatie zijn er drie opties: stacaravans, atypiks, houten constructies op palen bedekt met canvas als dak, en de 5-sterren camping Argeles sur mer die overeenkomt met de locatie voor tent, caravan of camper. Gun uzelf in dit natuurlijke dorp de kans om traditioneel kamperen in een oase van rust te ervaren. Elk perceel baadt in weelderige vegetatie die perfect de vriendelijke sfeer van de camping weergeeft.

La Coste Rouge, een gerenommeerde camping in Argelès sur mer

La Coste Rouge is een driesterrencamping in de regio, gelegen nabij Collioure met zwembad, op 800 meter van de stranden van Argelès sur mer. Deze charmante camping op mensenmaat garandeert u een puur moment van ontsnapping dankzij de nabijheid van de zee, aan de voet van de Albères-massieven, begrensd door de kustlijn van wilde kreken. De 5-sterren camping Argeles sur mer heeft 40 plaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals 29 huurstacaravans en 6 vakantiestudio's. La Coste Rouge heeft het voordeel dat het het hele jaar open is om bezoekers in alle seizoenen te verwelkomen onder de mediterrane zon!

Blog

  1. 25 Sept. 2020Besteed tijd aan het ontdekken van de zeilboot21587
  2. 14 Juil. 2020Vakantie in een stacaravan in de Gard1741